aNUBI19 Creative Commons License 2018.11.22 0 3 9556

Délután 15 órakor indultunk, Bud-ról cél SAW. A kapitány magyar volt. Landolás 19 órakor , a gép éppen csak hogy földet ért, többen abban a pillanatban felpattantak, lekapták a táskát a csomagtartóból, és előre jöttek, sorba álltak a leszálláshoz, holott a gép még gurult igen hosszasan. Sikerült aránylag hamar kijutnom a reptérről, így elértem a 19:30-as E-11- es buszt. Igen nagy volt a forgalom, de éppen hogy sikerült elérnem az utolsó kompot Kadiköy-Eminönü 20:40. Megérkeztem, ömlött az eső, aztán minden nap ugyanaz.  

Szerintem az árak nem annyira nagyon változtak, többre számítottam.

1 euróért 6,10 lírát adtak.   Kétszer futottam bele ugyanabba a hibába, olyan cipőt vettem ami nem volt egyforma, a mintázata nem volt szinkronban :)  Vissza vittem, furcsán néztek rám, közölték nem értik mi a problémám, hisz mindegyik olyan :) vissza kaptam az árát, rendesek voltak.

hazafelé a feladott poggyászom 21 kg volt, szigorú Nénike közölte fizessek vagy dobjak ki valamit, kidobtam.  Az ellenőrzésnél elvették a  gránátalmalét, közölték folyadékot nem lehet bevinni, fura, soha nem vették el eddig itt.  Beszállás előtt ismét ellenőrizték az útleveleket, a pecséteket, az érvényességet, volt akinek nem találta meg a Néni pecsétet, ami aztán meg lett, többen idegesek voltak emiatt.  Szép volt, jó volt ,mint mindig,  csak nem kellett volna ennyi eső.