btamas70 Creative Commons License 2018.09.21 0 1 291

"Akkor talán ez is az én gondolatomat támassza alá"

Nem, az semmit sem támaszt alá a jólismert féligazságon kívül, hogy Rómába több úton is el lehet jutni. Alátámasztja még, hogy a hifiben a kategorikus kinyilatkoztatások -melyekkel te köztudottan gyakran élsz- megmosolyogtatóak.

 

A hangminőség trafómaganyag-függését illetően addig nincs miről beszélni, amíg Tunerman koncept-erősítője el nem készül spéci vasakkal, és a két változat hangja össze nem lesz hasonlítva. De még akkor is sok maradna a kérdőjeles faktor.

 

Egyéni álláspontként tökéletesen érthető, hogy nem éri meg az árát. Az eszetlen költekezés nem sok jóra szokott vezetni ott, ahol a pénz korlátozottan áll rendelkezésre. Másoknak, más körülmények között esetleg megéri. Ha mindenáron alátámasztást, önigazolást keresel magadnak, ott vannak a kiemelkedően jó hangú Tango kimenőtrafók. Amorf vagy nanokristályos magosak ellenében is megállják a helyüket. Drágák ugyan, de nincs bennük különleges vas. Hogy honnan rendelik, azt sokan szeretnék tudni... a titok egy részét ezen a ponton kell keresni.

 

"a trollok is megjelentek"

 

Az üldözési mánia súlyosbodása esetén kéretik felkeresni kezelőorvosát, gyógyszerészét.

 

Előzmény: dys-cus (289)