csehbalu Creative Commons License 2018.03.29 0 0 103

LELO SONA szonikus csiklóizgató - cseresznye

 

20.000 Ft/db (5 darab van, több darab esetén kedvezmény) | Webshopokban 25-30.000 Ft

ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA

LELO Sona szonikus csiklóizgató, mely különleges, a szex-eszközök terén eddig ismeretlen, teljesen új hanghullám technológiával készül!

Luxus minőségű, anatómiailag megformált, könnyedén kézbe simuló, vízálló masszírozó, mely különleges erőteljes pulzáló, ritmikus, hang-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényeztet!

Egy egyedülálló CSIKLÓ SZONÁR, mely teljesen megremegteti a csiklót, ahogy a hanghullámok rezgése levegőhullámokat gerjeszt és az erőteljes vibráláson túl, szívó-élmény is tapasztalható!

Mindemellett a kényeztető maximálisan bőrbarát, bársonyos tapintású szilikon borítással készül, így az érzékenyek is bártan használhatják. A fémes csillogású anyagberakás pedig igazán exkluzív megjelenést ad.

Vízálló, így egyszerűen tisztítható és az újratölthető, akkumulátoros kialakításnak köszönhetően az elemek utánpótlásáról sem kell gondoskodnunk.

A hajlított formának és a tölcsérszerű szívó-rezgő csőnek köszönhetően ideális fogást és könnyed hozzáférést nyújt a csiklóhoz. A gombok is egyszerűen vezérelhetőek egy hüvelykujjal.