Omosimama Creative Commons License 2018.03.27 0 0 14836

Szia!

Én se tartozom a túl tapasztaltak közé, de azért megírom, én hogyan csináltam (a többiek hathatós támogatásával).

Enni először intenzív csirke indítótápot kaptak, mert csak az volt a táposnál. Inni ők is gyenge kamillateát ittak vagy két hétig. (Vigyázni kell a kamillával, még az embernek is, mert hosszú, folyamtos használat esetén kiirtják a belekből a jótékony baktériumokat is. Max 3 hét után legalább annyi szünetet kell tartani. utána már pici almaecettel "kezelt" vizet, vagy jolovittal, jolomaxszal kezelt vizet kaptak. Az első pár hétben papagájitatókat szereltünk be hozzájuk, mert iszonyú picik.

  Az egy százforintos mellette.

 

Az általad írt Avatecet nem ismerem.

Alom: Én kezdetben egy visszájára fordított "viaszosvászon" abroszt tettem alájuk, ami "szőrős", úgyhogy nem csúszott szét a lábacskájuk, nomeg mivel duplán hajtottam, alulról is melegítette őket. Felül meg az infra. Mikor úgy 2-3 hetesen kikerültek a "nevelőbe", akkor tettem alájuk pormentes forgácsot. Újabb 3 hét múlva mentek ki a "volier"-jukba. Ott már volt föld, homok, zeolit, kutyafüle.

 

Tudom, hogy hajlamos vagyok túlcsinálni a dolgokat, és valószínű nem kelene ennyire túlkomplikálnom, de a tapasztaltabbak majd megírják a tutit.

Előzmény: kildus002 (14835)