Forexsystems Creative Commons License 2018.01.27 0 0 25254

Kedves carlo66 és DCFX károsultak!

 

Megnéztem a dcfx weblapját és már ott rengeteg probléma van ami a gagyiság jele:

 

1. a társaság nem rendelkezik sem EU sem US regulációval, azaz nem végezhet pénzügyi szolgáltatást, valamint portfólió és vagyonkezelést az Európai Únión belül sem az USA-ban.

 

2. a nagyobbik baj az, hogy sem az Egyesült Arab Emírségek területén sem pedig Seychelles szigeten nem rendelkezik Pénzügyi regulációval, azaz nem végezhet pénzügyi szolgáltatási tevékenységet, vagyon kezelést pedig pláne nem a fent leírt területeken!

 

3. a társaságnak van egy regisztrált telephelye az Egyesült Arab Emírségekben, valamint egy székhelye Seyychelles szigetén.

 

5. az MNB mivel Európán belülre terjed a joghatósága nem fog tudni túl sok mindent tenni az ügy érdekében.

 

6. amit ilyenkor érdemes lenne megtenni első lépésben az az, hogy megkeresitek a Seychelles-i valamint az Egyesült A. E.-ken belüli pénzügyi felügyeletet és panaszt tesztek, hogy nem kapjátok meg a pénzt.

 

7. második esetben pedig rendőrségi feljelentést tesztek a Seychelles valamint az Egyesült A.Een belüli irodájukhoz legközelebbi rendőrségen a cég ellen.

 

8. ha befektetésre szánjátok el magatokat akkor mindig olyan társaságot válasszatok amely az Európai Únión belül regisztrálva van. Valamint tagja a kárrendezési alapnak is. Így ha probléma merül fel a céggel kapcsolatban, megfogjátok kapni a pénzeteket!

Előzmény: carlo66 (25252)