wArgapEga Creative Commons License 2017.09.14 0 0 3557

Szia wjeans! 

 

Ne sajnáld, én sem sajnálom. Jobb az ilyenektől távol maradni. Annak azért örülök, hogy nem maradt bennem megválaszolatlanul a kérdés, hogy esetleg rávehető lett volna-e egy kis ruhás fürdésre, mert egész biztos, hogy nem! :) Megkérdezni nem kérdeztem meg, de a felém való hozzáállásából tökéletesen lehetett következtetni a nemleges válaszra. Amúgy se volt még szép se! :D

Igazán tarthatna ez a jó idő egy kicsit tovább, én sem örülök neki. Nagyon megnehezíti a ruhában fürdést, mert nagyon sokáig száradnának a ruháim. Sajnos ahogy írod, a medence idénye ebben az évben már véget ért, várhatsz a jövő évre. Gondolom azért a kádban fogod a ruhában fürdést gyakorolni, a hűvös téli napokon? :) Milyen jó is lenne, ha télen a nagy hidegben hazaérsz, teleengeded a kádat és ahogy vagy, elmerülsz benne, akár kabáttal együtt, már ha elég nagy hozzá a kád. :)

 

Én végiggondoltam és kicsit elszomorított, hogy idén nyáron csak 4 alkalommal sikerült úgy ruhában fürdenem, ahogy szeretek, alaposan felöltözve. Remélem, hogy jövőre sokkal több alkalmam lesz rá, mert nagyon sok tervem van már most! :) Szeretnék egy kicsit belekóstolni a sárba is, mert találtam a környéken egy egész jó helyet. De ez még a jövő zenéje. :)

 

Bársony nadrágom nincs, így nem tudom, hogy milyen lehet. Írj róla egy kicsit bővebben, kérlek! :)

Előzmény: wjeans (3555)