kerékmen Creative Commons License 2017.09.04 0 0 336

 szept 4. : 91,8 kg

 

A tegnapi nap volt a harmadik napom a ballonnal. Nem volt könnyebb a másodiknál, de ennek valószínűleg pszichés okai vannak: a másodikon nagy felszabadító öröm volt a hányás megszűnése, megszűnt a félelem, hogy fiaskó lesz az egész.

A harmadikon jobban tudtam figyelni a jelekre, melyek azt mutatták, hogy a szervezetem még nem teljesen törődött bele a betolakodó jelenlétébe: kb. negyedóránként gyomorszáj-tájékról induló, majd az egész gyomorra kiterjedő, kb. 10 másodpercig tartó, enyhe, de egyértelmű gyomorgörcs. Ami egy konkrétum nélküli hányingerrel párosul. Estére a görcsök ritkultak, de a fantom-hányinger nélkülük is előjött. 

Most hajnal van, zubog a sav a gyomromban, és ismét jelentkeznek a görcsök. Amikre amúgy tegnap nem hatott a NOSPA sem.

 

Remélem, már nem lesz hosszú idő, hogy a szervezetem beletörődik a ballon létébe és feladja az ellene való küzdelmet, mert ez a háború elég kellemetlen nekem.

 

Ja,és tegnap ittam megint kortyonként 1 liter kamilla teát, meg megettem 1 körtét. Lédús, vajszerű, érett  vilmoskörte volt, vékony héjjal, amit alaposan péppé rágtam. Nem jött vissza, jól esett. A székletem miatt ettem, meg olyan jól nézett ki, hogy engedtem a csábításnak. Nem kellett megbánnom, szerencsére. 

Ma megyek először dolgozni, sajnos tömegközlekedve és gyalogosan, remélem,minden rendben lesz.

Este írok beszámolót a mai napról, ezentúl átteszem a napi beszámolót estére, mert hajnalban már a munka lázában égek. Egyedül a napi méredzkedés lesz reggel, azt meg megjegyzem estig.

 

Tovább fogytam. 91 -es számot a mérlegen 8 éve nem láttam, pedig mit össze nem küzdöttem a fogyásért ! De többnyire a 100 túllépése ellen hadakoztam, az volt a nagy mumus, ami már 10 éve legalább azt megakadályozta, hogy tovább nőjön a súlyom - igaz, számottevően  nem is tudtam csökkenteni.

Ballonnal meg 3 nap kellett hozzá, eszem megáll ! Ilyenkor a kellemetlenségek eltörpülnek, és szárnyalok a boldogságól. Képes vagyok fogyni, és egyre jobban leszek!

Szép új napot mindannyiunknak !