bogibon Creative Commons License 2017.08.28 0 0 312

Saját példámból okulva írok, hogy másokat megóvjak a csalódástól. Derékig érő természetes, világosbarna hajam van, ahol a nap kiszívja, ott platinaszőke.

Koczka (Bea) álomszépen levágta a hajam, egészséges kinézetű lett, nyáron könnyen kezelhető, de hozzá, hacsak nem vip az illető, kb. fél év időpontot kapni. De az is lehet, hogy már csak celebeket fogad.

Drozdik Ákost viszont kifejezetten nem ajánlom. Két hónap múlvára adott időpontot, de csak azért, mert azt hitte, le fogom vágatni a hajam. Mikor mondtam, hogy csak a végéből kellene, a tanoncával megmosatta a hajamat, majd amikor a javaslatát kértem, hogy milyen fazont ajánl, közölte, hogy amikor bementem, rám sem nézett, fogalma sincs milyen szárazon a hajam, ha keveset akarok keveset vág, és végig azt éreztette, hogy ezért felesleges volt ősztárságához mennem fodrászhoz. Jelentéktelen, pökhendi alak, a műhelyénél, ami egy félszuterén, megállni lehetetlen.

Szabó Imrénél egy Erika nevű nő viszont kellemes csalódás volt: bejelentés nélkül mentem, nem jópofizott, félóra alatt végzett és nagyon jól megcsinálta a hajam.