wArgapEga Creative Commons License 2017.08.03 0 1 3546

Szia wjeans!

 

Nem baj az, nem maradtál le semmiről. :) Igen, sikerült a ruhában fürdés, kétszer is! Olyan jó még most is visszagondolni rá. Az egyik esetben egy farmerben, hosszú ujjas ingben és egy zöld pulóverben, a másik esetben pedig egy szürke nadrágban szürke hosszú ujjas pólóban és egy szürke színű pulóverben fürödtem. A kádat annyira engedtem tele, amennyire tudtam, aztán lassan mentem bele mind a két esetben. Nem csak ezek a ruhák voltak rajtam, én úgy szeretek fürödni, mintha az utcára mennék ki, valahogy úgy teljes. Cipő egyszer sem volt rajtam, csak zokni. Csak sima fürdés volt, pedig akartam venni folyékony szappant is, de az most elmaradt. Viszont életemben most először készítettem a ruhában fürdés folyamatáról fényképeket a telefonommal. Az elejétől a végéig megpróbáltam dokumentálni, és egyben megörökíteni is, és sok képet csináltam magamról. Óvatosan merem csak mondani, hogy ha gondoljátok, szívesen rakok fel néhány jobban sikerült képet, persze csak arc nélkül. :)
(Ezen a "fotózáson" felbuzdulva elgondolkodtam, hogy milyen jó lenne részt venni egy igazi wetlook fotózáson, akár egyedül, akár többen. Biztosan remek élmény lenne! Medencés fotózás, zuhanyzós fotózás, többféle ruhában...jajjj :) Pedig nem vagyok egy nagyon fotogén vagy modell alkat, de élvezném, az biztos!)

 

Ha lesz rá lehetőségem, ha nem, de megfogadtam, hogy nekem is kell majd egy fix telepítésű medence. A felfújhatók azok olyan... körülményesek, félő, hogy kiszakadnak. Pl. van egy farmerom, aminek a hátsó részén vannak cipzárak, azzal nagyon könnyen fel tudnám szakítani, ezért is kell a fix, de strapabíró medence. Sok videót láttam már a neten, hogy miképp lehet házilag kivitelezni, láttam már élőben is, hogy valaki otthon készített magának. De ez még a jövő zenéje, de az tuti, hogy ilyen melegben napi használatban lenne, akárcsak nálad. De nem fürdőruhában... :D

Előzmény: wjeans (3543)