krysztasz Creative Commons License 2017.06.12 0 0 588

Korábban már említettem, hogy az Amazone-on megtaláltam a filmet könyvben. Mivel onnan nem lehet rendelni, nagyon szomorúan el is felejtkeztem róla. Aztán nemrég eszembe jutott, hogy van ebay is, hátha... És igen! Van eladó könyv a sorozatból és meg is vettem. Ez volt az első vásárlásom, bár sikerült megdupláznom a könyvet, mert az első könyvnek kellett 5 hét, mire megjött, én már rég letettem róla és csalódottan megrendeltem mástól. Ez már 3 hét alatt megérkezett. Így most két könyvem van. Ha valakit érdekel, a 2. eladó, mert az elsőt már olvasom. 7,66 fontot, 2934 Ft-ot fizettem érte. De ha szeretnétek megrendelni az ebay-ról, akkor hajrá, van még ott. Csak legyetek türelmesek, ne úgy, mint én. A könyv jó állapotban van, a borítóján van két hajtás, de belül rendben. 221 oldal, picike, 18x11 cm. 

 

És még egy jó hír, mivel megvan a könyv és a sorozatot is, korábban le tudtam tölteni a youtube-ról és most van egy kis időm, azt gondoltam, hogy feltöltöm a sorozatot a citromailre. 10 napig van fent, ha valaki erre jár lépjen be a citrora: maelstrom néven és örvény jelszóval. Ha lemarad, akkor MAIL-t írjon, mert nem jövök a fórumra minden nap. 

 

És ha már vki le is tölti, akár sztorizhatunk a történetről. Pár napja megint megnéztem a sorozatot, nem tudok betelni vele és most már olvashatom is. Nem vagyok frankó angolból, de aki az, annak lesz igazán csemege! Nekem pedig jó gyakorlás lesz! :))

 

Még valami: akinek van facebookja, legyen már oly kedves megosztani az ebayt és a citrot, mert nekem nincs, de vannak ott is rajongók! Köszi!

 

És még egy link, amit korábban is már beírtam, a sorozatról készült angolul:

http://www.mjbird.org.uk/Maelstrom.html