fenyooldrider Creative Commons License 2017.03.26 0 0 6929

Hátsóhíd szokott lógni, ezt arról ismered fel, hogy a kerekek felül befele állnak! A küszöböket nézd meg nagyon, leginkább a külső hátsó részeket, ez nem feltűnő oldalról, mert befordul a kasztni alá, rogyjál térdre mellette és jól nézd meg!

Amúgy viszonylag nem rohadós autó!

Az 1,6 16V 80Kw motor szerintem a legjobb választás, nekem is ez van,  a 108 ló dinamikusan viszi, ráadásul a viszonylag rövid áttételű váltó (170kmh) miatt is!!

Legtöbb személyautót meg lehet lepni vele, ha harmadikban hagyod, akár 130ig is tolhatod neki!

Amúgy az enyém is hasonló felépítésű: körbeablak, benzines, 5 személyes, most van benne 160ekm stb!Ennek a motornak nem igen vannak típushibái, mint a dízeles társainak:-)))))

Igaz én 6,5-7 literrel járok, a dízelek meg 5-6 literrel, de nekünk nem kell sírni a kettőstömegű/turbó/magasnyomású szivattyú katyvasztól, amire pillanatok alatt rá lehet locsolni egy millát !!

Amit még nézz meg, ami felszerelés van benne, annak gyújtás ráadásakor világítania kell, pár másodperc múlva elaludnia, de legkésőbb indításkor!

Nehogy beleszaladj olyanba, hogy elhozd menet közben világító motorvezérlő jellel, vagy más világító lámpával, azt oldja meg a tulaj, ne vegyél a nyakadba ismeretlen problémát!

Amúgy mindent összevetve szerintem nagyon jó kis kocsi ez, pedig én egy Opel Astra-H benzinesből ültem át ebbe!

Előzmény: légszárító patron (6923)