wArgapEga Creative Commons License 2017.02.24 0 0 3514

Szia wjeans!

Nem tűntem el, csak kicsit elfoglalt vagyok mostanában. :) Itthoni dolgok tömkelege, alig érem magam utol. 

 

Szerintem sincs sok esély egy ilyen bulira, de remélni azért lehet. Én nagyon szeretnék már egyszer egy medencében fürödni, ezért tervezem is, hogyha egyszer úgy alakul, akkor szeretnék magamnak majd egy épített medencét. De ez még a jövő zenéje. Mikor utazok valamerre, elég gyakran látok, főleg autópályák mellett, reklám céljából kihelyezett, előre gyártott medencét. Mindig fáj érte a szívem, hogy milyen jó lenne egy olyan, bár tudom, hogy telepítése és üzemeltetése nem egyszerű, de akkor is szeretnék egy olyat. A legjobb lenne, ha úgy tudnám telepíteni, hogy akár télen-nyáron is használható legyen, fedéssel, akár a házhoz toldva. Szép nagy álmok...

Visszatérve a fürdő partira, szeretsz ilyeneken fantáziálni, vagy inkább az egyéni fürdéseken szeretsz gondolkodni? Mert ha nem, akkor nem erőltetem. :)

 

Szegény srác nem tudta, hogy mi a jó, hiába lökték be. Én nem bántam volna! Azon a fesztiválon viszont szívesen részt vettem volna. De vittem volna fényképezőt is, hátha lett volna egy-két csinosabb csaj, akit érdemes lett volna megörökíteni. 

 

Mostanában nem volt semmi esemény nálam, pedig már nagyon vágyok egy igazi fürdésre. Lebukás nélkül mostanában esélytelen lenne. Még az alkalommal nem is lenne gond, mert pár órát elég gyakran vagyok egyedül, de a szárítással lennének gondok, amit nem merek bevállalni. Egyedül annyi volt, hogy egy hete az egyik sima pólómban lezuhanyoztam, de az nem olyan volt... Nem volt olyan jó, mint amikor teljesen felöltözve belemerülsz a kádba, nyakig, és elázik rajtad a pólód, nadrágod, pulóvered, stb. Veled történt mostanában valami érdekes esemény? :)

Előzmény: wjeans (3512)