Törölt nick Creative Commons License 2017.02.24 0 0 29136

Ejha, micsoda kellemes meglepetés!! :) Ha már így alakult, szeretném közvetlenül is megköszönni a honlapodba fektetett energiát, sok értékes leírást, köztük a vakukról szóló részletes cikket is! Gratulálok hozzá!

 

Köszönöm a további tippet, jótanácsot, meg fogom fogadni, mivel már első körben is megnyertem azt, hogy nem kell feltétlenül eladnom a vakumat, tudom használni az új vázon is. Igen, amúgy teljesen igazad van, ha ez szándékos, hogy az új váz ne legyen kompatibilis más gyártó korábbi vakujával, eléggé unfair... Vennék én normális áron Canon makro vakut is, de ahogyan nézegettem, azok 160 ezernél kezdődnek, az alternatív gyártók meg 25%-os áron adnak hasonló funkciójú terméket. Mivel még eredeti Canon vakut sosem használtam, így azt persze nem tudom megítélni, hogy jogos-e ez a hatalmas felár (kivitelezés minősége, élettartam, plussz szolgáltatások). Azt tudom, hogy ez most számomra túl drága lenne, egy darabig az új váznak és objektívnek kell örülni, mást meg sem mernék pendíteni a felettes szerveknél (értsd: feleség :) ).

 

Nyilván más szemmel nézi ugyanezt, aki fotózásból él, nálam ez csak egy hobbi (bár lassan szenvedélynek is nevezhetem, alig várom a tavaszt, a virágokat, a rovarokat :) ). Egyfajta dopping, ha az ember meg tudja osztani a picit jobban sikerült próbálkozásait és kapja a pozitív visszajelzéseket.

 

Mindezek után külön örömmel fogom olvasni a többi cikkedet is weblapodon! :)

Előzmény: képfaragó (29135)