wArgapEga Creative Commons License 2017.02.11 0 0 3511

Szia wjeans!

 

Én eléggé strandolós típus vagyok, szeretek járni, sok érdekes dolgot láthat ott az ember, de itt most nem a ruhában fürdésre gondolok. Én gyakran gondolkodom ilyen kerti partikról, igazán jók lennének. Szerintem még akkor is, ha nem lenne hölgy a társaságban, és csak úgy 3-6 főből állna. Persze nem meleg bulira gondolok, hanem közös, ruhában fürdős napra, ahol mindenki úgy fürödhet, ahogy szeretne. Én szívesen eljárnék egy ilyen társaságba, kortól függetlenül, ahol kiélvezhetnénk ezt a szenvedélyünket, és nem néznek ránk furcsán. 
Mit szólnál egy ilyenhez, és ha érdekelne, akkor hogyan képzelnél el egy ilyen délutánt? :) A farmert mindenkinek kötelezővé tennéd, vagy csak számodra? ;) Nekem kedvelt ruhadarab, úgyhogy jöhet!

Nálam egy szabály lenne, hogy levetkőzni tilos, max. átöltözni szabad! :D

 

Pár alkalommal már láttam olyan embereket strandon, akik ruhában mentek a vízbe, de nem volt az az igazi fürdés. Kiskoromban sok olyan gyereket láttam, akik fehér pólóban fürödtek, de azoktól most tekintsünk el. Egy alkalommal, úgy 16-17 éves lehettem, amikor egy 13-14 éves forma lány, aki korához képest elég mutatós darab volt, úgy jött be a medencébe, hogy egy sötétkék top volt rajta, alatta bikini és farmer miniszoknya volt. Később a toppot levette, de addig a szemem alig bírtam levenni róla. Másik alkalommal egy élményfürdőben voltam, ahol afféle vízi-aerobik volt a program az egyik délelőtt, és ott az előadó nő, aki bemutatta, hogy mit kell csinálni, egy piros, szűk póló volt rajta, világos zöld térde alá érő cicanadrággal. Ameddig tartott ez a műsor, folyamatosan úgy mozgott és vezette a tornát, hogy a térdéig benne pancsolt a vízben, a nadrágja végig beleért. A fél órás torna végére annyira összecsapta magát, hogy szinte teljesen elázott. Nagyon tetszett!

 

Te láttál már embereket strandon ruhában fürödni?

 

És tényleg, ez a fórum már 15 éve üzemel! Én még az induláskor csak 9 éves voltam, és ismerkedtem ezzel a világgal a magam módján. :)

Előzmény: wjeans (3500)