Homo mirabundus Creative Commons License 2017.01.17 0 0 29010

Jahno, én feladom.

 

  Automata <> TTL. Köze nincs egymáshoz a két fogalomnak. Egy azutomata vaku önmagában egy autonóm (ugye, innen a kifejezés...) szerkezet, önálló és adaptív.

 

  Nem sírtunk, hogy miért nem okosak a vakuk (miért nem e- vagy i-TTL valamelyik). Amit nehezményeztünk, az a már az előbbiekben agyonmagyarázott, de feledésbe merült üzemmód hiánya, az amúgy manuálisnak gyártott vakuk tömegéből egynek sem sajátja már. Mondom: MANUÁLIS vakukból hiányoltuk. Náluk okosabb vakukat nem is kerestünk, mert...

...mert az egész polémia azzal kezdődött, hogy egy meglehetősen korlátos felszereléssel a lehetőségek ellenére hogyan, mivel lehetne mégis valami elfogadhatót létrehozni, és a manuális vakut maga a kérdező hozta fel - de ezt megtalálod magad is, valahol oldalakkal előbb.

  Hogy ki hányféle vakut használt hány alkalommal - boldogan átadom neked az elsőbbséget, talán annyit tennék hozzá, hogy tekintsd nagy szerencsének, hogy nem ott, arra és akkor kellett használnod őket, ahol nekem túl gyakran.

 

 

  Én itt befejeztem, remélem, a kérdzőnek legalább néhány dologban könnyebb lesz döntenie, a többiek türelmét igazán nagyon köszönöm!

Előzmény: Jahno (29009)