wArgapEga Creative Commons License 2017.01.04 0 0 3492

Sziasztok!

 

Először is szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni, olyan évet amiben a lehető legtöbbször tudjátok érezni az elázott ruhákat magatokon. :)

 

A munkám miatt csak most tudok jelentkezni, a két ünnep között nagy volt a hajtás. Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek. 

 

Wetlook-imádó:
Értem hogy érted, szereted magad után úgymond eltakarítani, hogy senki se tudja meg. Ezzel én is így vagyok.Pedig néha olyan jól esne ha nem kellene előre tervezni, hogy mikor tudok lebukás nélkül ruhában fürdeni. Csak rá gondolok, felvennék egy megfelelő öltözéket, És már ülhetnék is bele a kádba. Ezután pedig nem kellene aggódnom, hogy a vizes ruhákat valaki meglátja. Nem olvastam vissza olyan sokat a fórumban, de a hozzászólásaid között megkerestem, amikor arról írtál, hogy az úttörő egyenruhádban és az iskolaköpenyedben fürödtél. Ha van kedved, leírhatod részletesen is, mert nekem nem voltak már ilyen egyenruhák. Nekem csak középiskolában volt egy fehér ing, bordó nyakkendővel, amit egyenruhának neveztek. Gyakran öltönnyel viseltem az iskolai ünnepségeken, de még nem fürödtem benne, pedig már sokszor a kezembe került. valamiért úgy tekintek rá, hogy egy jobb alkalomra tartogatom. :) Írtad 26.-án hogy olyan összeállításban vagy, amiben szívesen vennél egy jó nagy fürdőt, de nem tehetted. Milyen összeállításban voltál és miért nem fürödhettél? Az ünnepek alatt, mikor otthon voltam, akkor én is szívesen fürödtem volna, de én sem tudtam. :(

wjeans:
Utólag is boldog karácsonyt neked, még ha már lassan két hete elmúlt. Örömmel olvastam, hogy éjszaka a medencétekben pizsamában megfürödtél. Pizsamában nagyon ritkán fürdök, ha fürdök is leginkább csak télen, mert vékony anyagúak és nagyon könnyen megszáradnak még a radiátoron is. Akkor farmerból szinte "mindenevő" típus vagy. :) Visszatérve a medencéhez. Az udvarunk sajnos szűk hozzá, hogy olyan méretűt tudjak felállítani, ami nagyobb, mint a fürdőkádunk, és a környezet sem teszi lehetővé, mert ferde az udvar. Másik dolog, hogy nincs kút, ami igencsak megdrágítja a medencét, ha a csapból kell teleengedni, pedig nem bánnám, csak itthon se néznék jó szemmel. Régi álmom, hogy egyszer egy olyan helyen tudjak ruhában fürdeni, mint egy kisebb strand vagy élményfürdő. Persze nem egyedül, hanem akár "csapatosan" is. Tudom, hogy ez lehetetlen, de mit szólsz, illetve mit szóltok hozzá?