wArgapEga Creative Commons License 2016.12.21 0 0 3481

Szia wjeans!


Nem tűntem el, csak a napokban nem voltam internet közelében, a munka miatt. Akartam is írni, hogy nem tudok minden esetben majd egyből válaszolni, de elfelejtettem. Itt vagyok, nem tervezek eltűnni. :)

Én úgy vagyok a fürdéssel, hogy nyáron gyakrabban szoktam, télen elég ritkán. Előfordul, hogy pár napig nem kívánom, és olyan is, majd meg veszek egy kis ruhában fürdésért, és olyankor nem bírok magammal. Ha nem is kívánom, azért minden nap eszembe jut. Van, hogy egy egyszerű póló-nadrág kombinációval is megelégszem, de van, hogy legszívesebben még a téli nagykabátomat is magamra húznám, alatta jól beöltözve, de ezt még nem csináltam meg. Sajnos csak a fürdőkád áll rendelkezésemre, ami elég kicsi nekem, így a nagykabátot nem érzem jó ötletnek. Szívesen kipróbálnám, hogy milyen lehet medencében fürödni, ahova akár a kabátot is felvehetném, de egyelőre ez álom marad. De talán majd egyszer! 

Nekem a farmer, és a ruhák márkája nem lényeges, inkább azt nézem, hogy áll rajtam. Lehet hülyeség, de szeretek jól öltözött lenni a fürdés során, nem tudom miért, de úgy érzem, hogy úgy jobb az egész. Nadrágokból a kényelmesen viselhetőeket szeretem, mert mint írtam a kád kicsi, és nem tudok benne teljesen elnyújtózni és van néhány farmerom ami ha elázik, akkor annyira feszül, hogy térdelésnél vagy ha összehúzom a lábaim,már fáj ahogy feszül rajtam. Szeretem a pólókat, ingeket, pulóvereket, de nincs úgy külön kedvencem.

Szárítógépem nincs, pedig én is nagyon jókat hallottam róla. Nem biztos, hogy lenne a fürdőben hozzá hely. Itthon csak egy öreg Hajdu centrifuga van, azzal szoktam kicsapatni a vizet a fürdés után a ruháimból, de nem a igazi, utána még sokáig kell őket szárítani. Nyáron pedig csak kiteszem őket a napra, és pár órán belül megszáradnak. 

Amelyik vasúti kocsiról írtam, a épp egy átalakítás/feljavítás volt, mert sérült kocsi volt. Nem mondanám magam gyűjtőnek, mert alig van pár darab és ritkán gyarapodnak. Készítésbe még nem merek belefogni. De készítettem már hajót és repülőgépet is.

Neked van kedvenc farmer márkád? A farmeron kívül miben szoktál fürdeni a leggyakrabban? Volt már valami izgalmasabb, "nem szokványos" ruhában fürdésed, pl. öltönyben, vagy kabátban? A nem szokványos szót ízért írtam idézőjelbe, mert bármilyen, nem fürdőruhában való fürdés sem igazán számít szokványosnak. :)

Előzmény: wjeans (3477)