wArgapEga Creative Commons License 2016.12.11 0 0 3469

Szia wjeans!

 

Fura érzés, de nem érzek még könnyebbséget. Jó volt erről beszélni egy olyan kis közösségnek, akik hasonlóan éreznek. Nehezen megnyíló típus vagyok, de én szerintem majd akkor lesz a könnyebbség, ha megismerlek titeket, még ha virtuálisan is, név nélkül társalgunk. Féltem is, és izgultam is, hogy miképp fogadtok majd. 

 

Elég siralmas érzés volt, még visszagondolni is szívszorító arra a pár percre, még megtörtént. tudom, hogy mások szemében ez semmiség lenne, de úgy érzem, hogy bennem maradandó nyomot hagyott... Eleinte bolondságnak éreztem, magamtól is azt kérdezgettem, hogy ki az, milyen ember is az, aki ruhában megy fürödni? Számomra ugyan természetes, hogy alkalomadtán egy farmerban, pólóban és pulóverben lépek be a kádba, vagy zuhanyozni, de ezt a legtöbb ember elítéli, és azt mondja, hogy elmeháborodott... És nem is tudják, hogy milyen jó érzés. Egy azonos érdeklődésű közösségben szerintem az érdeklődés tárgya teljesen normális. Én modellezek is még szabadidőmben, és sokan azt mondják, hogy én egy külön állatfaj vagyok, hogy egy maroknyi méretű vonattal ennyi időmet el tudom pazarolni. Viszont én úgy gondolom, hogy számomra a ruhában fürdés több, mint hobbi és szenvedély, inkább életstílusnak mondanám, vagy életérzésnek. Ezért is lenne jó egy kis közösség, de ilyenről idehaza nem tudok. Nálunk nem annyira széleskörű dolog, mint mondjuk az angoloknál. Nem írtál hülyeségeket, igazad van. A ruhában fürdéssel szerintem magunknak nem ártunk, ha pedig a másik is benne van, akkor neki sem. 

Olvastam, hogy a párod nem néz rád ferde szemmel emiatt. Hogy mondtad el neki, hogy te ezt szereted? Azóta történt előrelépés egy esetleges közös ruhás fürdés felé?

Előzmény: wjeans (3466)