ProfitLearning1 Creative Commons License 2016.11.16 0 0 25166

Tisztelt forumozok!

 

Mivel felmerult a forumon a legujabb termekunk a PLCA ezert ugy dontottunk hivatalosan is megszolalunk.

 

Eloszor is azzal kezdjuk h sajnos nekunk sem sikerult olyan rendaszert csinalnunk ami folyton nyer, viszont a PLCA az eddigi tapasztalatok alapjan tobbet keres mint amit elveszit, elso sorban erre alapozzuk a letjogosultsagat :)

 

A felmerult aggalyok egyebkent jogosak de a PLCA egy teljesen uj piaci szemlelet eredmenye. Anelkul hogy hosszas szakmazasba kezdenek ennek a lenyege mi nem az egyes devizak mozgasat probajuk meg elemezni es egy algoritmussal lekovetni hanem a devizak kozott levo nagyon szoros koleracios kapcsolatokat elemezzuk, a robot is ezen kapcsolat bizonyos valtozasaira reagal (termeszetesen azt nem aruljuk el pontosan hogyan). Ez a szemlélet igazabol tobb automata es kezi strategiat is szult ebbol dontottunk ugy hogy 1-et (termeszetesen nem a legjobbat) piacra dobunk. A PLCA egy jo rendszer de messze nem a kepessegeink hatarat jelenti.

 

Termeszetesen mi is komolyabb baberokra torunk de a vagyonkezelesben valo megjeleneshez jelentos toke kell ezert dontottunk a srategiank egy reszenek nyilvanossa tetele mellett. Tisztaban vagyunk vele hogy ezzel konkurenciat generalunk mert lesznek akik megfejtik az elmeletet, de nekunk ugy erezzuk van nehany ev elonyunk es nem felunk a versenytol.

 

Soha semmiylen forumon nem fogyjuk csodafegyvernek nevezni a rendszerunket, de ugy gondoljuk azzal a nehany valoban hasznalhato rendszerrel (kb 3 ilyenrol tudok ) amit el lehet erni felveszi a versenyt. 

 

Mi komolyan vesszuk magunkat es mindenkinek biztositunk ingyenes izelitot, de minimalis penzert ki lehet probalni, hogy mire kepes a rendszer, a sikererol vagy a bukasarol ugyis a mutatott teljesitmeny fog donteni szoval mi tisztessegesnek erezzuk az ajanlatunkat es nem erzem ugy, hogy barkit is megkarosithatnank.

 

Mi semmi mast nem igerunk csak egy lehetoseget, hogy kiprobaljatok a mi piaci szemleletunket !

 

Remeljuk hasznosnak tekintitek ezt a posztot ha barmi kerdesetek van reszletekbe menoen elertek minket live chaten a profitlearning.net weboldalon vagy a profitlearning@profitlearning.net mailcímen.

 

Udvozlettel ProfitLearning

(elnezest az ekezetek hianyaert angol billentyuzetrol gepeltem es nem tudom az osszesnek a helyet :) )