vassterez Creative Commons License 2016.11.16 0 0 113

Csütörtökön kb 3-szor hánytam, pénteken összesen kétszer, aztán adták az infúzióban a hányáscsillapítót, és onnantól semmi, max kicsi hányinger, az belefért  volna bármikor ha a fájdalom nem lett volna. De most visszagondolva már nem átkozom magam :)

Hááááát a vezetés......

Én még ma sem ülnék autóba csak életveszély esetén. Nekem 2 órás utam lett volna, de esélytelen volt.

Szerintem nem biztos, hogy haza tudsz egy nap múlva jönni de ne így legyen, hisz nálunk is ketten voltunk, mindketten másra reagáltunk jobban-rosszabbul. Fene tudja, de azért arra is készülj fel ha nem megy. Irtóra feszül a has még 5 nap után is, az autóban levő ülő póz még ma sem esne jól. A konyhaasztalnál a 15 perc amíg eszem egy levest is megerőltető, amúgy sétálni és feküdni már jó. A görnyedt póz ami rossz, pl tegnap a teregetés, vagy a főzés.

Szerencsére nekem itt van egy tündér férjem aki hozza-viszi a gyereket, intézi a kutyákat, tényleg nem kell fent lennem csak amennyit bírok.

Az egy hét szerintem elég táppénzben, de a kettő tuti elég lesz, emiatt ne aggódj, két hét alatt rendbe jön bárki, aki pedig nem annak nem fogadja be a szervezete és ki kell venni a ballont ami ha jól tudom alig egy-két esetben fordult elő eddig.

Előzmény: kééklufi (111)