111liliom Creative Commons License 2016.11.03 0 0 68

Szia 2close2call2!

 

Nagyon köszönöm, hogy írtál, nagyon örültem neki, én is úgy gondolkozom a dologról, ahogy Te, és nem szeretném senkinek a környezetemben elmondani, ezért én is egyedül fogok menni. Gratulálok a fogyásodhoz!!! Képzeld el, én is azzal a dokival beszéltem, akivel Te, és ő azt mondta, reggel fél 8-ra menjek, délelőtt megcsinálnak minden vizsgálatot és ha minden ok, akkor délután beteszi a ballont. Nekem semmi olyat nem mondott, hogy ne egyek. Azt kérdeztem (telefonon beszéltünk), haza tudok-e vezetni, erre mondta, hogy nem. Kérdeztem, mennyi ideig vegyek ki szabit, azt mondta nem kell. Ja, annyit, hogy ha ő bódít el akkor spórolhatok többet. Te ezek szerint, altatásban kérted. Én találtam 1 km-re szállást, én úgy terveztem, ott alszom egy éjszakát. Azért bízom benne, addig csak elvezetek. Azt szeretném még kérdezni, hogy

1. A behelyezés után este felé vagy másnap nem volt fájdalmad? A gyomorsavon kívül éreztél mást?

Esetleg feszítő érzést?

2.Mennyi folyadékot ittál a behelyezés után? Én egy kicsit a kiszáradástól tartok.

3. Én szeretnék futni, mert ez az egyetlen sport, amihez van kedvem és nem unok meg. De súlyzózni én is gondoltam, mert nem akarok plötyi lenni. Te úgy gondolod, nem lehet?

A Te írásod alapján, Te nagyon jól viselted, bízom benne, hogy nekem sem lesz gond.

Bocs, lehet, hogy hülyeségnek gondolod, de nekem még sosem volt gyomorsavam. A savlekötőt mennyi idő elteltével kell a behelyezés után bevenni? Vagy csak akkor, amikor jelentkezik? Te azt szedted, amit a doki felírt? Most elgondolkoztam, lehet, hogy az altatás jobb lenne. Egyébként a behelyezés mennyi idő?

Előzmény: 2close2call2 (67)