ghepard Creative Commons License 2016.10.18 0 0 59

Mire gondolsz, hogy elírtam? Igen, az igencsak hasznos, ha az ember nem higítja fel a nedveket kaja közben és utána. A levest mondjuk a fő kaja előtt eszi az ember és az azért nem is igen tartalmaz bacikat, hisz forralva volt tovább is. Én csak munkanapkor eszek levest az üzemiben, de ott meg csak olyan 2-3 kanálnyi adag van a tányérban. Sok ember a kaja után még iszik olyan fél liter vizet is, vagy sört vagy más löttyöt. Ezzel durván higítja a gyomorsavat és már messze nem lesz olyan jó az emésztés – melynek az érdemi része a gyomor után kezdődik. Plusz még így sokkal több pici (baci, vírus, parazita) átvészelheti a gyomorsav rájuk ható pusztító hatását – ezáltal hamarébb meg is fertőződhet az ember.

 

Igen, idősebb korban már sokkal jobban oda kell figyelni a kajára meg a mozgásra is, de elsősorban a légzésre  - szerintem az a legfontosabb.

 

Nálam nem tudom, hogy mennyi a testzsír, de nem lehet valami sok – ahogy nézem magam, csupa izomnak látszik a test, méghozzá mostanában elég jól formált is a gerelyre alkalmazott egypár néhány másodperces speciális légzéses meg vibrációs gyakorlatoktól. Azokkal a módszerekkel, melyekkel a élsportolók edzenek – nem hiszem hogy el lehet érni olyan teljesítményt, melyet kitűztem magam elé. Azzal csak idő előtt tönkretenném magam, no meg én magamat az egyik leglustább embernek tartom magam – ezért azon jár az eszem, hogy hogy lehet az edzés minél kevesebb időt igénylő és lehetőleg ne veszítsek sok energiát miatta – amit aztán ugyebár megintcsak pótolni kellene.

Előzmény: Törölt nick (57)