Törölt nick Creative Commons License 2016.10.18 0 0 57

Ezt talán csak elírtad, mert, hogy előtte félóra, közben semmi, és utána is félóráig nem iszol folyadékot, szerintem nagyon jól teszed. Nagyon hasznosnak tartom, ha kaja környékén nem hígítod fel az emésztőnedveket. Nekem ott van pl. a leves, mert nagyon leveses vagyok, már ezzel is klasszul hígítom a cuccot. Bőven elég a maradék 16 órában, amikor praktikusan más amúgy sem nagyon jut mint a tiszta víz, de abból alsó hangon két liter.

 

Különben úgy van ahogy mondod: fiatal korban, mondjuk úgy 30 éves koráig az embernek meg se kottyan, hogy egész nap zabál két pofára, CH-t CH-val nyomatja, 5-600Kcal környékén visz be, de még ezt is lazán elégeti. Viszont ha tetszik, ha nem később már érdemes, sőt oda is kell figyelni a kajálásra. Olyannyira, hohgy a 16/8 előtt harcosodtam 18-19 hónapot, de ha nem figyeltem azzal is simán eltudok menni a plusz kilók felé...

 

Egyébként korántsem vagyok elégedett a 18%-al, ezért tavasszal azért csak radarra teszem és megpróbálom a 15%-ot becélozni, ez papírforma szerint nem nem lesz lehetetlen. Azt majd kiderül :)

Előzmény: ghepard (55)