ghepard Creative Commons License 2016.10.07 0 0 41

OK, szívesen. Még hozzátenném, hogy 2002 végén valahol 99 és 100 kg között volt a súlyom és aránylag hamar (pontosan már nem emlékszem) lement valahova 93 és 94 kg köré. Így is maradt egész 2012-ig, akkor kezdtem gerelyezni is és onnantól még lecsökkent a mostani 91-92 kilóra. Ez a 193cm magasságomhoz pont megfelelő. 

 

De megint megemlítem, hogy én először a légzést kezdtem el 2003 elején forszírozni, kigondoltam speciális légzéstechnikákat (vibrációs, túlnyomásos, saját hangokkal spékelt stb). Ettől jobb lett a közérzetem, az emésztésem, izületeim meg derkam nagyon kellemetlen fájásai elmúltak. Egy aránylag rövid idő után észrevettem, hogy emiatt tök felesleges annyiszor ennem, meg annyit innom. A jobb hatásfokú emésztés és felszívódás miatt sokkal több energiához jutottam ugyanabból a mennyiségből. Azelőtt sok mindent nem tudtam megenni, mert nagyon rossz volt ettől attól az emésztés - de aztán fordult a kocka és bármit megehettem, még a romlott kajáktól sem voltak  problémáim. Igyekszek sok friss, nyers gyümölcsöt és zöldséget enni - a nagy része ennek saját termés, melyhez nem használok semmiféle vegyszert, permetszert stb.

 

Akkoriban fogalmam se volt, hogy miért ment le az a 9 kiló a vibrációs, meg a túlnyomásos légzéstől, de azóta összeolvastam egypár dolgot és kb ezek meg a saját tapasztalatom alapján van erről egy kis elképzelésem. De a fontos az, hogy nagyon megkönnyíti a mindennapjaimat, bármi is a pontos működési elv....  

Előzmény: petya-f (40)