Ropass Creative Commons License 2016.08.21 0 0 19000

332.

A visszaesés (The Backlash)

 

Egy fontos dolog amit fel kell ismerned ezen a transzformációs utazáson, miközben haladsz afelé ami megijeszt, hogy lehet valamennyi turbulencia az úton. Ahogyan Les Brown szerző és motivációs előadó mondja, amikor új magasságokba emelkedsz, göröngyös lehet az út felfelé, mielőtt szintet lépsz. (3) Néha, amikor a szegélyhez küzdöd magad és elugrasz, eufóriát érezhetsz. Hihetetlenül felszabadultnak érezheted magad, miközben beszélgetsz azzal az idegennel, vagy elhívsz valakit randira.

Ugyanakkor, az eufória időszaka után gyakran van valami, amire úgy szoktam hivatkozni: „A visszaesés”. Ez a belső kritikád, akit ideiglenesen félretoltál elegendő ideig hogy bátran cselekedhess, megpróbálja visszaszerezni a kontrollt.

 

(3) Les Brown egy hihetetlenül inspiráló előadó, aki erősen bátorítja az embereket, hogy valósítsák meg az álmaikat szenvedéllyel és kitartással. A könyve (It’s Not Over Until You Win – Nincs vége amíg nem nyersz ) tanításainak lényegét tartalmazza. Továbbá, egy youtube kereséssel megtalálod tucatnyi felvett előadását.