b.gina Creative Commons License 2016.07.22 0 1 60508

Szia youlcsi! pont akartam jelentkezni a napokban :)

 

Jól vagyok köszi, a babócák is jól, már lassan 7 hónaposak. Nagyon szépen fejlődnek, Lackó próbálkozik a felüléssel, a többiek is húzzák a lábukat maguk alá, alakul ez. Abigél rugózik ezerrel, Sanyika repülőzik inkább. Forognak, gurulnak, kúsznak főleg hátra :D

Korrigált koruknak megfelelően fejlődnek, a fejlődésneurológus is abszolút meg van elégedve velünk, azt mondta jó kis csapat vagyunk :)

Most a mozgásfejlődés beindulásával plusz a fogzással kicsit nyugtalanabbak az éjszakáink, Abigél minden zajra felriad és van hogy éjfélkor is meg kell etetni, utána meg 4-kor az egész csapat eszik mert marha éhesek :D ez van, majd lesz ez jobb is.

Elkezdtük a hozzátáplálást, nem egyszerű, de Abigélnek például sokszor nem is kell a tápszer, annyira jóllakik a finomságokkal. A fiúk még igénylik a tápot a pépek után. De nem adjuk fel, nem volt még gyerek, aki örökké tápszeren élt volna :)

 

Az önkormányzatnál annyit sikerült elérni végül, hogy 1 éves korukig napi 2 órában kaptam egy segítőt a közeli bölcsiből egy gondozót (Többes ikrek születésénél igényelhető. Szívás hogy mi csak 5 hónapos koruktól tudtuk igénybe venni, mert ennyi idő volt kiharcolni... de legalább mások jól járnak...) Tömbösítve is lehetett kérni, így csütörtökön jön 7 órában, pénteken 3 órában, és péntekre még beszerveztem a bébiszittert 4 órában, így nem vagyok velük egyedül. Hétfőtől-szerdáig a nagymamáké a főszerep, ki mikor ér rá, a hétvége meg apukáé.

 

A képeken: 6 hónaposan a csapat (Abigél, Lackó, Sanyika), majd sorrendben ugyanígy külön-külön. Vigyori babák :)

 

 

 

Előzmény: youlcsi (60507)