Törölt nick Creative Commons License 2016.07.09 0 0 18958

Az alkoholnak van káros mellékhatása valóban (én az utóbbi évben jutottam el oda, hogy határozottan nem iszok, ott és ahol nincs helye...30 évesen). Szerintem az alkohol ugyan nem büntetendő, de a társadalom nem fogadja el (legalább is arra a részére gondolok, aminek úgymond meg akarok felelni). Például ha egy kapcsolatban az egyik fél naponta iszik, akkor mondjuk én sem tekinteném normálisnak (abból harmónia nem lesz...).

 

Gyógyszer: apámnak felírtak gyógyszert, egyszercsak észrevettük, hogy problémái vannak az autóvezetéssel. Ez rendkívül megalázó volt neki. Szerencsére sikerült kipiszkálni azt az orvost az életünkből. Másik példa: nagymama egy rakat gyógyszert szedett. Még skizofrénia elleni gyógyszer is belekerül.

 

Ebben az időben volt időm foglalkozni a "halál utáni élet" témával. A nagymamával kapcsolatban a demencia kérdése merült fel. Független attól, hogy van-e élet a halál után; ez esetben évekkel a halála előtt széthullott az élettel való kapcsolata.

 

Harmadik példa saját. Alig látom a háziorvosomat, mert egészséges vagyok: egyszer voltam ott, felírt olyan gyógyszert, hogy rosszul lettem tőle. Ő egy tisztességes orvos, de csak magamnak, és a szeretteimnek engedném meg, hogy kísérletezzenek az egészségemmel.

 

Tudom, hogy a téma olyan mint a darázsfészek. Nézzétek el nekem, hogy csak őszinte akarok lenni. Az alkohol hatóanyaga és működése évezredek óta ismert. A gyógyszer bármi lehet... köztudottan még egy méreg is lehet kis mértékben gyógyszer!

Előzmény: Ropass (18956)