Mer' nincs kókusz, azért! Creative Commons License 2016.06.21 0 0 18941

Hm... Jó tudni, hogy akkor az eddig általában hosszan tartó szorongásom csak "trendiesítette" magát. :)

Mert mostanában egész nyugodalmas lenne a helyzet, ha nem ütötte volna föl a fejét ez a hirtelen megjelenő stresszelés, szívfelpörgéssel, levegőért kapkodással. Annyira asszem nem súlyos, az elég kellemetlen kategóriába elfér.

Nem panaszkodásképp említem, mert már megszoktam, beláttam, hiába múlik valamelyik nyavaja, egy-kettő másik jön a helyére, akár heti szinten. Csak "vicces", hogy tartja a retek a "divatot"; hogy rohadna meg az egész, ahol van.

 

"Itt meg nem írnak fel benzot két hétnél hosszabb távra."

 

Pfff. Megvívtam a csatámat a Frontinnal, de annál is be kellett látnom, hogy döglődés van nélküle. A korábbinál kisebb dózis, de folyamatosan kell. Lehet, külföldön van korszerűbb készítmény, itthon ez az, ami nagyon kedvezményes (az új, modern gyógyszernek meg horror ára van -  de ha kell, kell).

 

Fóbiáról eszembe jutott most, nem régen a helyi boltban azonnal rosszul lettem, mikor megláttam, üres a bevásárlókosár-tartó - azaz akár 20-an is lehetnek az üzletben. Még nem is mentem be, de már jött a pocsék érzés, végül össz. hárman voltak csak előttem a pénztárnál.

 

Szégyen, nem szégyen, az is sok volt, alig vártam, hogy kijussak.

Előzmény: Törölt nick (18937)