Zmariann60 Creative Commons License 2016.06.04 0 0 4593

Szia! Én úgy kerültem pécsre hogy átböngésztem hol csinálnak ilyen műtéteket és igyekeztem a forumokat is átolvasni hogy mit irnak a többiek. Nem volt könnyű, mert valahogy nem "élnek" ezek a forumok. Ha jól tudom győrbe, debrecenbe és talán veszprémbe (?) műtenek gyomorgyűrűt. Nekem közlekededés szempontjából is és Vereckei prof-ról irt vélemények alapján is maradt pécs. Telefonon kértem időpontot, lementem, prof. úr nagyon szimpatikus volt, elmondott mindent amit tudni kell stb. itthon megcsináltattam a vizsgálatokat amit kellett (jó sok) és a kész leletekkel vissza, akkor kaptam egy igazolást hogy elvégezhető a mütét és vállalják stb. Ezt+leletek+árajánlat a gyűrűről+kérelem be kell adni az OEP-hez (ez persze csak akkor kell ha szeretnénk a gyűrű árához hozzájárulást kérni). Na most itt tartok. Hétfőn adom fel és várok a válaszra. Sajnos ha minden jól megy akkor is csak ősszel kerülhet sor a műtétre, mert nyáron kevesebb a műtét és vannak is előttem.

A pécsi kórház nekem nagyon kulturáltnak tünik. A személyzet akivel találkoztam, beszéltem nagyon kedvesek, segitőkészek voltak Vereczkei prof rendkivül empatikus volt ami nagyon szimpatikussá tette - sajnos nagyon ritka manapság. Ráadásul kiváló szakember hirébe is áll. A többi dokiról nem tudok mit mondani, nem tudok róluk semmit. Biztos mindenhol van jó doki. Elég sokat kell majd menni (kezdetbe a mütét után 4-6 hetente illetve a gond van akár sürübben, tehát nem mindegy az sem milyen messze van.

Egyenlőre ennyit tudok.

Hallok a gyűrűről jót is rosszat is. Én reménykedem, hogy segiteni fog s súlyproblémámon. Van bennem félsz is de várom is. Nagyon szeretnék végre normál testalaktú lenni. Igyekszem előre leszokni illetve rászokni pl le a szénsavas dolgokról és rászokni a pici falatokra és nagyon megrágásra, hogy ne kelljen akkor hirtelen mindent máshogy csinálni. Az első hetek pépes kajája azért egyelőre félsszel tölt el, de annyian kibirták csak kibirom én is.

 

Hát ennyit tudok irni Neked! :)

 

üdv

Mariann

Előzmény: levtheone (4592)