Craetive Creative Commons License 2016.05.14 0 0 28627

Kövezzenek meg a többiek (akikkel alapjában véve egyet értek), de....

nekem van egy Yongnuo YN-568-am is és semmi bajom vele, használtam esküvőn is, és újonnan 50 alatt megáll. Ha meg nincs szükséged a HSS-re akkor a Yongnuo YN-565 is megfelel. Ha ebből kettőt veszel, akkor áfa nélkül számolva 2 is kijön 70-ből. (Ha az egyik bemondaná az unalmast :) )

 

Persze ha vakut akarsz használni, akkor a "nem értek hozzá" dolgon kéne egy kicsit fejleszteni. Attól még, hogy felcsapsz egy rendszervakut a gépedre nem fogsz jobb képeket csinálni. Sőt.....Gondolj arra is, hogy mivel oldod meg a derítést? Meg tud viccelni a mennyezet, ha különböző színben pompázik, tükröződik, vagy éppen túl messze van....stb. Erre előre fel kell készülnöd. Láttam én már papírzsepiből rögtönzött vakura szerelt derítő megoldást is. Vicces volt és szerintem nem az igazi....Volt olyan is, hogy az esküvő közben töltötte az elemeket a vakuhoz a bálteremben és a végén már nem vakuzott mert félt, hogy lemerül a 2. szett elem garnitura...

 

Na mindegy, nem akarok bölcselkedni, se észt osztani. Úgy se az a lényeg, mit mondok, hanem hogy azok akinek fényképezel, örüljenek a végeredménynek. Légy körültekintő és felkészült! Ha meg nem tudsz, akkor ne vállald el!

Előzmény: Skrachlaci (28620)