Szeleszte Creative Commons License 2016.05.06 0 0 60475

sziasztok

 

Újra itt... Mozgalmas 2 év áll mögöttem. 2013 márciusában, amikor minden mindenről letettem, akkor érkezett hozzám egy pozitív teszt, és 2013 novemberében megszületett a kislányom, ő egy ajandék az élettől. Rögös volt az út, sürgősségi császárral zártam öt napot kórházba voltunk légzéskimaradás, veleszületett kardiológiai eltérés, refrux tejfehérjeallergia. A lényeg, hogy mostanra jól van, szalad rohan mint az összes többi kis gyerek. Ő bölcsis én visszajöttem dolgozni. Mivel ő eléggé rosszul indult ugye az orvosok azt mondták: vagy metformin vagy szoptat, válasz vagy szoptat... vagy tápszer vagy tejfehérjementes étrend anyukának válasz vagy szoptat.

 

Eltelt kettő év teso projektbe lennénk, kezdenénk, de helyre kellene hozni a dolgaimat. Voltam vércukorterhelésen eredményeim:

 

Vércukor:

0 p 5,3

60p 7.1

120.p 5,6

 

Inzulin:

0 p 8,2

60p 66,1

120p 68,4

 

A doktornő azonnal kiírta a merckformin XR 750-et, amit terhesség előtt szedtem. Még nem kezdtem el szedni. A diétám nos amennyire lehet diétázni az alapjaimban nem tértem el nem eszek cukrosat, fehér liszteset. Vettem kenyérsütőgépet magamnak sütöm a teljeskiörlésű kenyeret, azt mérem reggel este, édesítőket használok, házi sütiket készítek. Időpontokba csuszkálok reggeli vacsi fix, tízórai uzsi átléptetve ebédre meg valamikor sor kerül. Mozgás: nulla....egyszerűen a munka, háztartás, gyerek, bölcsi totál leamortizál, és nonstop fáradt vagyok. Gyerek még éjszaka riadozik, vagy éhes, vagy fogzik szóval átaludt éjszakáim nincsenek, de nappaljaim se.

 

Amúgy én is szegedi vagyok, a cukorterhelés és a sima labor megvolt másnapra, az inzulinterhelés 2 hét, a hormonsorom meg még mindig függőben, talán még egy két hét mire megérkezik. Szóval lassú víz partot mos.