Anda007 Creative Commons License 2016.03.22 0 0 4548

Szia Szupernagyi!

 

Kérlek ne általánosíts, hogy "nem sikerültek jól a Bende doktor úr műtétei"....

Egy műtét sikeressége rengeteg mindentől függ, értem ezalatt a páciens paramétereit, hogy mennyire tud együtt élni a gyűrűvel, hogy hogyan reagál a teste, a szervezete, stb.

 

Én 6 évig maximálisan elégedett voltam, abszolúte panaszmentesen éltem, és mint lentebb kifejtettem, a mostani probléma sem kifejezetten a gyűrű miatt alakult ki. (ami hálIstennek múlóban!!!)

úgy tudom 6-7 éve még Budapest volt a gyomorgyűrű specialista, a ma magyarországon élő kb 1600 gyűrűsből kb 1000-et Budapesten műtöttek, és ennek szerintem legalább a 80%-át Bende. (nem én találtam ki, a Péterffyben mondták januárban)

 

Abban egyetértek, hogy index27 esete szerintem is extrém, a gyűrűvel teljesen normálisan lehet élni, nekem a környezetemben 3 ember tudja hogy gyűrűm van és soha senki nem vett észre semmit az étkezésemmel kapcsolatban. Mivel vitamint szedek rendszeresen, nem sínylette meg a furcsa étkezést sem a hajam sem a bőröm sem a fogaim. Szerencsére a gyomorsavval sincs problémám, és nyelőcsövem is rendben - mindez azért, mert egyszerűen szerintem nagyon észnél kell lenni étkezéseknél, odafigyelni MAGADRA, minél kevesebbet hányni, nem terhelni a gyűrűt és a nyelőcsövet.

 

utólag azt gondolom, a gyűrűvel egy élő lelkiismeret lett belém építve, egy nagyon erős önkontroll. Ami ha nem úgy eszel ahogy a szabály előírja, akkor tarkón csap :)

Előzmény: Szupernagyi10101 (4546)