Vestas Creative Commons License 2016.03.16 0 0 25077

Teljes mértékben egyet értek veled! Viszont, ahogy írtam utánanéztem, hogy mit tud az expert ill. mi  a stratégia! Szerintem 

 

Röviden az expert, amit tud:

  • money management - szerintem jó, mert időt spórol, nem kell matekozni! Paraméterezhető, hogy mi legyen az alap ill. mekkora legyen a kockázati egység!
  • tud skalpolni - szintén paraméterezhető, hogy mikor, hányszor, milyen mértékben, pipben és százalékosan is!
  • tud ráépíteni - szintén paraméterezhetően! gyakoriság és mérték szabályozható!
  • egyszerre látsz 4 idősíkot, pontosabban csak a signált, így nem kell váltogatni!
  • látod a legfontosabb indikátorok jelzéseit, szintén minimális helyfoglalással
  • beállíthatod a kiszállót
  • kezeli a követő stoppokat pozíciónként szintén paraméterezhető módon! De egy kattintással átvehet az irányítást, ha pl. a tp előtt agresszívebb stop kezelésre akarsz áttérni!

A legfontosabb a fentiekből a paraméterezhetőség, azaz a rugalmasság! Tehát tudsz alkalmazkodni, ill. ezek nem korlátozzák le a stratégiádat, hanem inkább támogatják, segítik! Az expert nem lép be semmilyen poziba helyetted! A döntést Te hozod meg a saját meglátásod, ill. stratégiád alapján! 

Szóval számomra, ez nem egy robot, ami helyettem gondolkodik és cselekszik, hanem egy pontos és fáradhatatlan inas, aki azt csinálja, amit kértem tőle! Ja, és ha jól emlékszem 6 devizapárra tudja ezeket, külün-külön paraméterezve! Nem biztos, hogy minden eszembe jutott!

 

Ha tudsz a piacon még egy ilyet, annak nagyon örülnék, mert én nagy hasznát venném! Soha nem foglalkoztam robotokkal, de a mai guglizásom alapján nem jártam eredménnyel, de lehet csak azért, mert nem vagyok profi a témában!

 

A stratégia, amit meg használnak az pont az, amit Te is írtál! Trendkövetés, igaz ők az Elliott hullámokat igyekznek beazonosítani ill. meglovagolni! Tök egyszerűen, mindenféle varázslás nélkül és manuális döntéssel ill. belépéssel! Az expert csak ezt követően segít ill. pontosabban a belépés előtt is a grafikai alapú market orderrel, ami szintén tetszik! 

 

Na, ez jó marketing volt az USSB-nek, de tényleg semmi közöm a céghez! :-) Úgy sajnálom, hogy nincs időm day-tradelni!

 

De ha bárki, aki olvassa ezt a bejegyzést és tud hasonló expert-ről, az légyszi írja meg!

 

Előzmény: arenarock (25076)