Szupernagyi10101 Creative Commons License 2016.03.14 0 0 4540

Kedves index27!

 

Van neked gyűrűd?

Mert ha van a testedben és ennyi borzalommal élsz, akkor valami nagy baj van veled.

Menj vissza az orvosodhoz!

Nekem több mint egy éve van gyűrűm és 6 hetente találkozom a gyűrűs barátaimmal is Pécsett. Sokat beszélgetünk, megosztjuk a tapasztalatainkat, de mi nem éljük át ezeket a dolgokat, amiket itt - szinte elrettentésül - leírtál.

Abban igazad van, hogy a gyűrű egy mankó. Nem enged sokat enni és a gyűrű még azt is elvárja, hogy alaposan megrágott ételt nyelj le. De nem kell fuldokolni. Rántott húst is lehet enni fájdalom nélkül, igaz nem 5 szeletet, hanem csak egyet és azt is alaposan megrágva.

Mindannyian jól alszunk éjszaka, nem bukik vissza a nyálunk és az étkezés egy kellemes ajándék, amitől nem hogy nem félünk, inkább élvezzük, csak a mennyiséget fogjuk vissza.

A nem kellően megrágott étel valóban okoz kellemetlenséget, de nem kerül a légcső közelébe, nincs fulladás veszély. Én spagettit is szoktam enni, amit alaposan megrágok és az sem akad el.

Jó nagy butaságokat írtál, azért gondolom, hogy neked nincs gyűrűd.

Nem elrettenteni kellene alaptalan riogatásokkal a túlsúllyal küzdőket, hanem gyengéd szeretettel és igazmondással segíteni egy jó döntés meghozatalához. 

Előzmény: index27 (4539)