ujjéé Creative Commons License 2016.03.10 0 0 60448

A Meforalt szedtem vagy öt évig, a legelején 2x1000 mg-ot, utána egy ideig 3-1000-et, és mivel az eredményeim már nem voltak olyan jók, csak tavaly ősszel mentünk le 1x1000-re, majd 1x500ra. De egészen tavaly őszig meg szedtem a fogamzásgátlót is, ezért sajnos fogalmam sincs, hogy akkoriban hogy működtek volna a dolgok anélkül.

Ma reggel egyébként kicsit elkeseredtem, mert 9 napja szedem az inozitolt, meg, ugye, a diéta, és gondoltam, megmérem magam, mostanra már azért valaminek látszódnia kellene, de 20 dkg-val volt kevesebb a súlyom, mint 9 napja. Ezen meg kiakadtam, és egyből levontam azt a (minden bizonnyal elhamarkodott) következtetést, hogy akkor nem használ az inozitol, és hogy biztos nem lesz még peteérésem a következő hónapban, ettől meg persze elszomorodtam, és ráadásul mára leesett 0,5 fokkal a testhőmérsékletem is, pedig még van 3 szem a Norcolutból. Ezt sem értem.

Na, mindegy, 30-án megyek vérvételre, megnézni, mit csinált az inozitol, addig már nem akarok mással bekavarni, de legszívesebben azonnal visszatérnék a 3x1000 Meforalra, mert az a B terv.

 

Bocsi, akkor rosszul emlékeztem, csak tudom, hogy pár ember emlegette itt őt korábban.

 

Egyébként a nőgyógyásszal abban maradtunk, hogy fél évet várunk, mielőtt bármibe belekezdenénk, cska én vagyok marha türelmetlen. Tudom, hiba.