Vestas Creative Commons License 2016.02.23 0 0 25046

Az a helyzet, hogy nekem ebben a poziban nagy valószínűséggel már csak óráim vannak és kistoppolódom! Mivel a jen gyengülésére tettem, így nem a TP-t érem el, hanem a SL-t, hacsak nem lesz hirtelen fordulat!

Így másnap tiszta fejjel egyértelműen látszik, hogy korán szálltam be még magamhoz képest is! Ugyanez igaz a gázra is! Függetlenül attól, hogy mi lesz a vége a két pozinak!

Be kell ismernem, hogy kissé könnyelmű lettem! Kielemeztem az eddigi kötéseimet és a múlt hónapban is volt 2-3 orbitális hibám, ami min. 800 USD-be került, miközben a teljes Q1-es profitcél 1000 USD! Most a jen-be illetve a gázba is kisebb összeggel szálltam be, de ettől még, ha bukok velük, akkor ez elkerülhető lett volna! A jövőben igyekszem kevesebb pozit nyitni, ill. jobban megfontolni a belépéseket! Jól látszik ugyanis, hogy tényleg elkövetek néhány ostobaságot, ami nem egyeztethető össze a stratégiámmal! A GBPZAR long pozim, ami 1 nap alatt kistoppolódott nem bánt, mert ott minden passzolt és hasonló esetben ugyanúgy belépnék! Na de nem bánkódok, hanem tanulok a hibákból! :-)

Előzmény: Longedli (25045)