youlcsi Creative Commons License 2016.02.23 0 0 60426

ciciztetni nem próbáltad őket?

mondjuk nem tudom, hogy hogyan lehetne kivitelezni hárommal, sorban egymás után. mindig valakinek csak maradék jutna :o

 

olyan furcsa, hogy etetés előtt pelusozol :o valamikor én is így kezdtem... de aztán Áronnak szokásává vált, hogy tejgőzös mosoly mögé bújva, jóllakva nyakig f*ssa magát :o :D

 

éjszakai kaja... hát az úgy volt, hogy 3 hónapos gyerek mellett tanácsadáson mondta a gyerekorvos, hogy azért a napi 8 kaja már sok, hagyjak el egyet... mondta is, hogy értelemszerűen az éjszakait.

első gyerek... ráadásul a család is abszolút ilyen volt, hogy az a jó, ha x óránként eszik, mert ez a rendje, stb, stb... szóval hallgattam rájuk.

2 éjszaka nyűglődés, és a gyerek leszokott az éjjeli ciciről... csakhogy: utána is mindig ugyanúgy felkelt, viszont soha többet nem kellett a cici, amin pedig pár perc után visszaaludt... igazából ha nagyon akarom, ide vissza tudom vezetn, hogy miért rossz alvó... eddig éjjel ha felkelt, evett és aludt, utána meg nagyon rossz, felületes alvó lett. és most is az... mondom ezt, hogy túl vagyunk egy piszok kemény, majd 8 hónap hosszú pavoros cikluson.

 

most már tudom, hogy nem szabadott volna. csakis igény szerint. az enyém gyerek nem tankönyvi gyerek, ő nem tudta, hogy x kilósan x mennyiséget x felé elosztva ehet. csak azt tudta, hogy éhes-szomjas-anyakell... és ezt nem adtam meg neki, mert hogy az okosabbak azt mondták, hogy...

 

Előzmény: b.gina (60422)