dbtm393 Creative Commons License 2016.02.08 0 0 3400

Robzon1! Tudom, hogy már nagyon sokszor hallottad életed során a következő szövegeket, de ne légy elkeseredve! Hálát adok az égnek és az ott lakóknak, hogy ilyen párom lehet! Nem is cserélném le vagy el semmiért se! Nincs az a nő vagy az a pénz! És szerintem ő is így van velem kapcsolatban. 
Nem lehetett rossz nézni azt az elázáskezdeményt, kár, hogy nem szakadt rátok egy bőséges nyári frissítő eső. Nemigen szaladtatok volna be sehova, legfeljebb csak rövidebb lett volna a szertartás! :) Mekkora ballagási ajándék lett volna, ha látod a lányt elázni, ha ráfeszült volna a ruha, ha elázik a haja! :) Tényleg, ismerted-e a lányt? 
Valahonnan felrémlik egy történet, most nem olvastam vissza, de mintha te írtad volna, hogy egyszer berántottad magad mellé a barátnődet mikor ki volt öltözve, de ő nagyon ellenkezett! Volt már lány vagy nő, akinek meséltél már eme fantáziákról, esetleg volt-e konkrét fürdésed is? :) Egy öltönyös, vagy bármilyen ruhában történt fürdésed is elmesélhetnéd, én szívesen olvasnám!
Emlékszem, egy évzárón leszakadt nekünk is az ég, akkor elég jól eláztunk. Egész nap borongós idő volt, de nem esett, és az iskolaudvaron volt megrendezve az évzáró. Nálunk suliban ilyen alkalmakkor megkövetelték az egyenruhát, ami a fiúknak sötét nadrágból, citromsárga hosszú ujjas ingből és zöld színű nyakkendőből állt, lányoknak sötét nadrág vagy szoknya, ugyanilyen színű blúz és sál. Hirtelen leszakadt az ég, jó sokan megáztunk, én remekül éreztem magam, de lányt nem sokat láttam. Én gépész suliba jártam, aztán nagyon kevés volt a leányzó, ha volt is, akkor is inkább fiús beütésű volt. Minden esetre nem volt rossz egynek, tarthatott volna tovább! :) 
Még egy kérdést feltennék a számodra! Nem tudom, hogy mi a végzettséged vagy szakmád, milyenek voltak a tanulmányi eredményeid, de nem fordult meg a fejedben, hogy elmennél tanárnak valamelyik gimnáziumba? :) Több esélyed lett volna "szép" dolgokat látni, én így gondolom! De ne értsd félre, nem rosszból írom! :) 
Várom a válaszod! :)

Előzmény: robzon1 (3396)