dbtm393 Creative Commons License 2016.02.08 0 0 3394

Szia robzon1!
Örülök, hogy neked is tetszik az ami velem történt! Most is ha eszembe jut ez az élmény, szinte kívánom, hogy újra és újra! Sajnálom, hogy így alakultak a körülmények, hogy ritkán jutsz az ilyesmihez hozzá, de kitartás, minél ritkábban fürdesz öltönyben, annál nagyobb lesz az élvezet! Ezzel tudlak vigasztalni! :) Ha a párom itthon lesz, akkor mindenképp elmesélem neki személyesen is, mert már e-mail-ben elküldtem neki. Remélem hogy a következő közös fürdésünk alkalmával benne lesz a kosztümös témában amihez még felveszi a kedvenc, hosszú kabátját is. Alig várom már, hogy együtt ázzunk el, ugyanúgy ahogy leírtam és amit még te is hozzátettél. Az öltönyöm szinte ugyanolyan, mint ennek a fickónak, akit belinkeltél, tényleg nagyon jó volt benne fürdeni! Sajnos a páromnak nincsen ilyen vadító piros színű kosztümje, mint ennek az ázsiai tündérkének, de van neki másféle színben több is. Van hófehér is, azt úgysem hordja sehova, mert mindenki azt hiszi róla, hogy ápolónő, pedig szerintem nagyon dögösen áll rajta, de még nem fürdött benne, vigyáz rá, félti. Van neki világosszürke színben, és feketében, fehér függőleges csíkokkal. Az utóbbiban szokott elázni, és szerintem élvezi is, fehér blúzzal alatta. Fürödtünk már kabátban is, de még úgy, hogy én öltönyt viselek és kabátot, ő pedig kosztümöt és kabátot, többféle kiegészítővel, úgy még nem áztattuk el egymást, valahogy kimaradt a sorból! :) 
Jól írod, hogy egy kis Messy-t kellett volna belecsempészni, de félig meddig emiatt vettem olyan sok habfürdőt, amiből sokat fel sem használtam! Mikör feküdtem a kádban, és elázott az öltönyöm, gondoltam, hogy legközelebb valami "szutykot" is magamra önthetnék, de akkor, abban a helyzetben úgy volt jó és szép minden, ahogyan történt. Megfordult a fejemben a joghurt téma, de hidegen csak a fagyit szeretem a ruhám alatt érezni, a joghurtot meg szoktuk melegíteni, és olyan lesz, mint a puding. Azt már sokkal kellemesebb egymásra önteni! Sőt, még egymás testéről lenyalni! A tejszínhab is nagyon jó, de annak nagyon tömény íze van, többnyire ha azt használunk, akkor azt lemossuk, mint lenyaljuk. Viszont mindig irigykedve néztem azt az interneten, amikor a lányok olyan literes dobozból locsolják össze magukat különféle öntetekkel, és nem is kevéssel. Ki is szeretném már nagyon próbálni, hogy milyen lehet, de nem tudok venni sehol... Vagyis eddig én még nem láttam. A páromnak is biztos tetszene! :D 
Robzon1, ha tudsz, akkor most mesélj te egyet, biztos van valami kedves wetlook élményed, amit megosztanál, legyen az bármennyire is őrült! :)

Előzmény: robzon1 (3390)