Vestas Creative Commons License 2016.02.03 0 0 24989

Kell szerencse is a sikeres ill. eredményes kereskedéshez, de én ennek nem szeretnék semmit sem tulajdonítani, ugyanúgy, ahogy a szerencsétlenségnek sem! A fociban is annak pattan befelé a labda a kapufáról, aki többet tesz ért! Hosszú távon a kereskedéssel kapcsolatban is azt gondolom, hogy a szerencse faktor nem domináns!

Egyébként minden mozgás mögött valamilyen makrogazdasági adat, esemény, várakozás, vagy jegybanki beavatkozás, intervenció, stb. áll. Szóval, ha így néznénk folyamatosan vagy szerencsénk van, ha jó oldalon állunk, vagy nem, ha nem jó oldalon! Azaz megérkeztünk a szerencsejátékhoz! :-)

 

Igen, én is gondoltam rá, hogy valahogy szabályt kellene rá alkotni, de még nem született meg! Túl sok benne a szubjektivitás, ami nem jó, de sok esetben hasznos! Néhány héttel ezelőtt amikor épp a JPY erősödésén kerestem szépen nem szálltam ki egyből, hanem hagytam 4-5 napig futni és egyre csak erősödött! Szóval nehéz ez, kell még egy kis tapasztalat a szabályalkotáshoz, addig pedig marad a megérzés!

Előzmény: Longedli (24984)