Vestas Creative Commons License 2016.02.02 0 0 24982

Lezárult az USDJPY long pozim! A 120-ra felhúzott stoppom ütötte ki. Eredmény: 323 USD nyereség!

 

Ennél  a pozi nyitásnál többen írtátok, hogy másképp látjátok az irányt és megmondom őszintén meg is győztetek, hiszen tényleg trend ellen ment, tényleg volt egy szép fej-váll-fej alakzat, stb. de már csak azért sem zártam le, mert úgy voltam vele, ha mindenki másképp látja, akkor talán ez lesz a nyerő trade, ami már nagyon hiányzott! Szerencsére így is lett! :-)

 

Egyébként sokat gondolkodom rajta, ha sikerül megfogni egy extrém mozgást, mint amilyen a JPY hirtelen gyengülése volt, akkor talán érdemes lenne lezárni és bezsebelni a nyereséget, mert utána gyakran van korrekció és akkor az ember visszaadja egy jelentős részét a könnyen jött pénznek!

 

Szépen gyengül a kínai jüan! Úgy sajnálom, hogy a szokásos felével shortoltam csak meg! :-) De azért így is termel egy keveset!

 

NZDSGD pozimmal nem tudom mi lesz! Már 7. napja nem találja az irányt! Eddig többnyire bukóban volt, viszont tegnap szépen visszajött nyerőbe, ill. ma is nulla körül áll! Még hagyom, most már szeretném látni, hová fut ki a dolog. A stoppot egy kicsit már feljebb húztam korábban!

 

A két legújabb pozim: AUDCAD short és NOKSEK short még nem döntötte el, hogy merre mennek, remélem holnap délnek fordulnak!