ghepard Creative Commons License 2016.01.08 0 0 30

Hát a 22. hsz-ban van az amit mondtam, a kutatási eredmény na meg hogy orron kellene lélegezni. De magáról a légzésekről, hogy hogyan vagy magáról az orról a kutatási eredményen kívül nincs más.

 

Hát ez az, hogy van mozgás a hétvégeken is, hisz akkor sokat vagyok kint, melózok a kertben, dobálgatok  a gerellyel, bicajozok meg hordok haza a természetből ezt azt stb. Még az ágyban is TV nézés közben gyakorolgatom az én finom de nagyon gyors mozgásaimat, speciális légzéseimet - akár órákon keresztül is. Én reggel 4 előtt kelek és most télen már 18-19 órakor többnyire alszom.

 

Hát annyira jól látok, hogy nincs semmi gondom egész nap a monitor mögött melózni, pedig 2008 végéig még szemüveg volt rajtam és még így is sokszor nagyítólencse is kellett, hogy lássam a kéziratot rendesen. Nem tudom melyik orvosi táblára gondolsz. Nekem van/volt valami 5 fájlom (kettő kinyomtatva máig a dolgozószobán ajtaján díszeleg). Az egyiken 9 sor van és mindegyik sor mellet a távolság, hogy milyen messziről kell a 100%-os látáshoz tudni elolvasni a betűket. A 100% simán megy, ha egy kicsit el kezdenék megint edzeni erre, akkor felmehetnék 120-130%-ig is. A legjobb eredményem 202% volt speciális helyzetben elérve. Hát ha érdekel miket csináltam a siker érdekében, ebben a topikomban megtudhatod:

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9207204&la=136615354

 

No meg a szemszárazság (kt. lencse) topikba is sokat írtam. Akkor lehet már 42-45 év körül járhatsz, vagy idősebb is. Ez nemcsak a szemmozgató izmok esete - a topikomban sok mindenre kitértem - böngézd át, ha érdekel - no meg ott kérdezgethetsz bármit, szívesen válaszolok, ha nem elég az ott leírtak. Nekem is a közelre szarul fókuszálnak volt a bibi (ez így van mindenkivel egy idő után), de még más is volt, ami ijesztőbb volt, de az is megoldódott.

 

Minden elismerésem, bicajozni érdekesebb, mint autóban üldögélni, nekem nincs autóm se.

Előzmény: forgione1 (28)