b.gina Creative Commons License 2016.01.05 0 0 60368

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönjük a gratulációkat! Egyelőre olyan felfoghatatlan ez az egész, hogy szülők lettünk, meg nagycsalád...  De biztos azért is mert nincsenek még itthon velünk.

Sanyika időközben lélegeztetőgépen is volt pár napig, most újra csak légzésrásegítést kap, remélem lassan tényleg azt is elhagyhatjuk, persze nem szabad türelmetlenkedni.

 

Azt mondták a koraszülött intenzíven, hogy olyan 3-4 hetet kell benn tölteniük valószínűleg, amíg megerősödnek és tudnak önállóan enni és elérik a kb. 2 kg-t.

A tejem alakul, a kórházból hazakerülés napján volt egy nagy válságom, annyira bedurrantak és csomósodtak a melleim, hogy teljesen kétségbe estem és sírtam egész nap, hogy én ezt nem fogom bírni... A hormonok egyébként is szórakoznak velem, képes vagyok kb. mindenen elsírni magam... Nehéz, de remélem ez a hormonőrület gyorsan rendeződik :D

Béreltünk egy kórházi fokozatú mellszívót és azzal fejek, van, hogy 30 ml jön a kettőből, van, hogy 80... De már nincs bedurranva, nem fáj hálisten, alakul ez. 

Szépen hordjuk be a babákhoz :)

 

És a sztárfotók:

Sanyikának az arca nem látszik a légzésrásegítéstől, de majd lesz olyan fotó is hamarosan, amin igen