vikiviki Creative Commons License 2016.01.01 0 0 60357

Nem tudom, milyen speckó tünetei vannak, ami nem azonos az IR tüneteivel:) Ránéztem most neten, nem egyértelmű. Ugye én IR-es is vagyok, mint itt szinte mindenki, és annak is vannak nem teljesen egyértelmű tünetei. A PCO tünetei hál Istennek rendeződőben, főleg a rendszertelen ciklus. Most aránylag rendszeres, és véget ér magától. Húú, de utáltam, hogy gyakorlatilag nem léphettem ki úgy az ajtón, hogy ne aggódjak, hogy elönt-e a Niagara tök random időben, vagy nem:// Hja, és a vas is kevés bennem (a régebbi hülye ciklusom miatt egyébként), tehát akár a vérszegénység tünetei is bezavarhatnának:)

 

Hízékony vagyok, az tény. Karácsonykor három egész napon át elengedtem magam: 2 kiló plusz:( Azóta egyet már sikerült leadni (jó eséllyel csak víz meg balasztanyag lehetett), de valami piszok lassan fogyok, hiit torna és szigorú diéta mellett is. Ha mindent betartok (1600 kcal körüli kaja, kardió, hiit, no cukor, no cukormentes édesség, no sok zsír, sok zöldség, stb.), akkor havi 1 kiló is lemegy, akár. Jelenleg 25,7-es a BMI-m, és aránylag izmos vagyok, tehát ránézésre nem gáz a helyzet, de hogy mi strapát okoz, hogy ránézésre ne legyen gáz a helyzet, na, az már nem látszik ránézésre:)) Méretem 38-as, ez sem gáz.

Elképesztő pl, hogy mi mennyiségű kaját fel bírt falni a férjem karácsonykor, és nem hízott egy dekát sem. Elmondása alapján persze, mert utána elment egy nagyot túrázni (magyarán: sétált 7-8 km-t az erdőben). Hja. Plusz kb. 4000 kcal naponta, mínusz kb. 500, persze:) Neki 1,5-ös a tsh-ja legutóbbi vérvétel alapján. A mázlista:) 

 

Egyébként nem vagyok fázékony, nem vagyok izzadékony, nem hullik a hajam, a bőröm nem elég szép, de nem gáz - ez utóbbi az IR miatt lehet. 

Előzmény: Timike74 (60354)