b.gina Creative Commons License 2015.12.26 0 0 60347

Szia Timike!

 

egypetéjű négyesikrek, azta :-O

 

A pusztaföldvári anyukát ismerem, szobatársam volt 1 hétig, hát nagy sztárok lettek a csajok :)

Köszönöm szépen a jókívánságokat, én is a 2016-ra hajtok nagyon. Ma betöltöttük a bűvös 32 hetet, a dokim persze örülne ha még kettőt rá tudnánk húzni, én úgy vagyok vele, hogy 1 is elég lenne már, de a lényeg, hogy a babák jól legyenek.

Bocsika, hogy ilyen későn adok életjelet, igyekszem gyakrabban :)

Az áramlások jók, főleg ha hajlandóak a dokik egy kicsit küzdeni is, mert hátonfekve a kislányé nem jó, de van amelyik sza*ik rá. Volt két olyan nap is, amikor a kislányé lett a legjobb, mert hajlandó volt a doki egy kis tornáztatásra. A ctg-k teljesen rendben vannak, és az jó, mindig dícsérik a babákat az asszisztensek, néha még csokit is kapunk :D

A vérnyomásom is jó, nem vizesedek, habár a térdeim és az ujj ízületeim nagyon tudnak fájni, lehet ott azért van egy kis víz. A pocakom szép nagy, egyelőre nem is szakadt szét a bőröm, remélem most már nem is fog :)

Néhányan el vannak ájulva hogy bírom még így 9 hét nonstop bentlét után is mosolyogva és pozitívan viselni a dolgokat, van aki 1 hét után már totál depresszióban kínlódik.

Most már biztos nincs sok hátra, az éltet, na meg jól elfoglalom magam és igyekszem csak pozitívan gondolkozni. Na meg az egész család és baráti kör küldi a pozitív energiákat, biztos ez is számít.

Előzmény: Timike74 (60344)