Timike74 Creative Commons License 2015.12.23 0 0 60344

Sziasztok Csajok!

 

Gina, a minap láttam a tv-ben egy brit 4-es ikrekről szóló dokumentum filmet, egyből Te jutottál eszembe :) Azért őket sem irigylem, a világon ők a másodikak, akiknek egypetéjű négyesikrei lettek, kislányok.

Aztán előtte napokban a fb-n láttam egy Pusztaföldvári 19 éves anyukát, nekik 3 lányuk született, azt hiszem Szegeden :)

 

Most már Te jössz :) Én csak azt kívánom, hogy mindez épségben, egészségben és lehetőleg 2016-ban történjen meg Veled :)

Manapság hogy vagytok? Áramlás, vérnyomás, és amúgy összességében ? Gondolom, már hatalmas a pocakod :)

Bármi infó van, kéretik megírni, izgulok ezerrel és drukkolok, hogy mindenki szépen megszülessen :)

 

A TSH-s témához szólva, kb. 5 endokrinológusnál voltam eddig az elmúlt 15 évben. 2 hete magán úton legutóbb ....

Nekem az alulműködés 80 %-os tünetegyüttese megvan, de mivel relatív jó a laborom, nem történik semmi.

Ami a legbosszantóbb tünetem, az, hogy miindig iszonyatosan fázok. De egy pólyás gyereket nem öltöztetnek be, úgy, mint engem.  A rendelőben 23 fok van, rajtam hossz ujjú felső, tunika, vastag zokni és sokszor csont hideg a kezem lábam és fázok. Itthon éjjelre 22-21,5 fokra van állítva a gázkazán és dupla takaró van rajtam. Azon már túlléptem, hogy valahol szégyenlem is, de az, hogy non-stop komforttalanul érzem magam, az már sok.

 

Az utolsó próbálkozásom az endodokinál cirka 20 ezer volt.

Egyszerűen elszomorít a helyzet, hogy a tünetek nem számítanak, csak az eredmények.

Amúgy a TSH-m 2,8 lett, az Anti TPO-m 107 ( csak jelzem, hogy 35-ig normális )

erre az volt a magyarázat, hogy PCOS-nál gyakori. Hát köszi!

 

Amit most leírok, én is tudom, hogy nem helyes, de nincs más választásom, mert újabb 20 ezer ft-om nincs, hogy elmenjek Kecskemétre. Felírattam a főnökömmel  Letroxot és elkezdtem ma szedni. Majd ezt is kititrálom magamnak, mint anno a Merckformint, mert 2008-ban kezdtem el szedni és 2010-ben volt az első terhelésem......azt is kisírtam, hogy felírják, és akkor azt mondták, hogy 2*850 mg a max. amit majd szednem kell. Hát a mai napig 3*1000 mg-ot szedek és ez bevált, segít.

Egyenlőre 50 mikrogrammot szedek 1 hónapig és majd kiderül, hogy kell-e emelni.

Szeretném, hogy ne a jégcsap legyen a jelem :) Aztán azt sem bánnám, ha egyszer mondjuk csak 6 órát aludhatnék egyhuzamban és nem lenne rajtam a non-stop dög fáradtság sem.

 

MINDENKINEK EREDMÉNYEKBEN GAZDAG, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK CSAJOK :)