Lalo Creative Commons License 2015.12.14 0 0 6198

"Gratulálok, ennél értelmesebb választ vártam."

 

Értelmes ez, csak te nem érted.

 

Várj, elmagyarázom, mert úgy látszik, nem ismered Fórum szerkeszetét.

 

A hozzászólás alatt bal oldalon van egy "Előzmény:" felirat, amely után látható az a hozzászólás, amelyre válaszul született. Ha jobban megnézed, akkor feltűnhet hogy link. Rákattintva az összes előzmény láncolata jelenik meg.

 

Na most, a konkrét helyzet hogy áll? Ha rákattintasz a 6194-es hozzászólásom alatt levő "Előzmény:" utáni linkre (http://forum.index.hu/Article/jumpTree?a=137757282&t=9027376), szépen megkapon azt a láncolatot, amelynek első eleme a 6182-es hozzászólásom, a következő eleme a te 6186-es hozzászólásod amelyben tudatlanságodat manifesztálod, majd végül az én 6194-es válaszom a résztvevőkről.

 

Ha viszont a te 6197-es értelmetlenkedő hozzászólásodból indulunk ki (http://forum.index.hu/Article/jumpTree?a=137760722&t=9027376), akkor annak előzménye az én 6196-os zoknibáb hozzászóládom, amely előtt a te 6193-es kérdésed szerepel.

 

Ezeket megnézve világos, hogy két diszjunkt láncról van szó.  Azaz nem vetted észre a válaszomat a 6186-os kérdésedre és még egyszer feltetted a 6193-as hozzászólásdban ugyanazt.

 

Ezt a másodszori, felesleges, viszont alákérdezésnek ható megnyilvánulásodon ironizáltam egy kicsit.

 

Ugye nem sértődsz meg?

 

Én sem sértődtem meg a te szövegedeiden:

 

"Lalo te jelentkeztél valamikor szabadkőművesnek és nem vettek fel, hogy ennyire ráfókuszálsz erre a témára, szinte már betegesen?"

 

"Remélem ettől nem kapsz üldözési mániát?"

 

"Nem érted, mert arcoskodsz, hogy érted."

 

"Ne haragudj de ez a Google-n összekukázott információ ami nem ad egy hiteles képet a szabadkőművességről. Hol és kivel adtál hiteles és tudományos előadást, Raffayval vagy Drábikkal?"

 

"Gratulálok, ekkora baromságot már rég olvastam. Ezt pont az ilyen Lalo féléknek találták ki, hogy lehessen rajta rágódni mint egy gumicsonton és erről mindenféle "tudományos" írásokat gyártani."

 

"For your information:"

 

"Na végre, már kezdesz értékelhetö válaszokat adni a kérdésekre."

 

"Gratulálok, ennél értelmesebb választ vártam. "

 

Én tudomásul vettem, hogy ez a te stílusod. Ami persze "nem támadás hanem érdeklődés". Te így érdeklődsz.

 

Én meg a magam módján ironizálok. Azon, ahogy sorra hasraesel. Mert nem vagy képes a Google-on összekukázni azokat az információkat, amiket sorra megkérdeztél. Pedig minden kérdésedre ott volt a válasz. Csak olvasni kell tudni.

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Nosce Orbis (6197)