szegedi_lány Creative Commons License 2015.10.27 0 0 60293

Zárt a méhszáj, és még a pocakom sem szállt le, felfelé áll, így a doki szerint a héten még nem szülök. Csütörtök reggel kell mennem a klinikára, megnéz, aztán hétfőn a következő ctg. Ha addig sem indul be a szülés, akkor nekem is be kell feküdnöm a klinikára. Nemigen szeretnék, erre azt mondta hogy szegediként kaphatok pár nap haladékot, de sokat nem, mert ez a protokoll. No majd meglátjuk. Ami aggaszt, hogy szombat vagy vasárnap el akar utazni Győrbe- gondolom a halottak napi ünnep miatt- de ha úgy néz ki a helyzet, hogy szülünk akkor nem megy. Nem tudom, hogy ezt csütörtökön meg tudja e nagy biztonsággal állapítani, de nem örülök neki, főleg hogy elmondta, így most parázhatok, hogy orvos nélkül maradok e.

A másik izgulnivalóm, hogy a tegnapi méhszájvizsgálat fájt, és azóta barnázok egy picit. Nem vészes, kb mint rákszűrés tán, de azért nem örülök neki, próbálom utolérni telon, hogy nyugtasson meg, de még nem sikerült, igaz nemrég próbálom.

A klinikával kapcsolatban: volt beleszólásod hova kerülj? Mennyire van hideg, hogy készüljek? Az IR-es állapotra tekintettel kapsz speciális ellátást? Én anno amikor műtöttek, korpás zsemlét kaptam reggelire, meg üres teát, azt hiszem az a cukorbeteg menü, figyeltek rá, hogy cukrot ne egyek.

Előzmény: b.gina (60292)