isabellee Creative Commons License 2015.10.27 0 0 10884

de en sohasem nezek magyar csatornakat, legfeljebb ha Fradi meccs van :)

 

Kezet foghatsz a ferjemmel. :) O is szereti a focit, es a 2 fiam is. En meg neha szolidaritasbol nezem veluk. :)  A hazami meccseket kozvetitik, de pl. az EB selejtezot nem, mert a kozvetitesi jogot csak Mo. teruletere vettek meg, tehat interneten keresztul nem foghato, ezek a musorok le vannak blokkolva. A ferjem bosszankodik is emiatt, es mindig azt mondja, hogy miert nem intezi mar el Orban, hogy lehessen nezni kulfoldon is, ha mar ilyen foci rajongo :)  (Bar sokszor valamelyik amerikai csatornan tudjuk nezni - pl. a multkori gorog-magyar meccset is). Egyebkent az M4-et is lehet fogni, ez kifejezetten sport csatorna. Bar eppen a kozvetitesi jogok miatt sokszor le van blokkolva.

 

En is csak szept 1-tol nezem az M1-t (elotte semmit sem tudtam errol a migrans valsagrol, pedig pont Mo-n voltam - de ott egyaltalan nem neztem TV). Szept 1-en jottunk vissza a repuloterre, es akkor mondtak a radioba, hogy a Keletit lezartak. Aztan nem is nyitottak ki 2 napig. No innentol kezdett el erdekelni a dolog.

 

En szeretek dokumentumfilmeket, vetelkezdoket, stb. nezni a Dunan (Karpat Express, Hesnaval a vilag, Magyarorszag szeretlek, stb.) Es neha vannak jo sorozatok is (par honapja volt az igaz tortenelmen alapulo "Korona Hercege" koreai sorozat, es "Acu hercegno" japan sorozat.

 

Mert persze nem annyira befogadoak, mint amennyire az itteni baldolal szereti hangoztatni.

 

Ott a baloldal hangzotatja. Mo-n viszont mind a bal, mind a jobboldal ezt hangoztatja. Persze a jobboldal azzal a kitetellel, hogy ez milyen szornyu dolog, de a sved vezetes egyszeruen annyira megfelemliti a nepet, hogy mar szolni sem mernek. De azert megerosited, hogy nem igy van. Nehezen tudtam elkepzelni, hogy a svedek ennyire bambak (vagy agyukra ment a hideg :) ) , es kepesek lennenek mindent feladni. A Politikan egyes forumokon olyanokat irnak, hogy a bevandorlok kitepik a svedek kezebol a mobil telefonokat, es a svedek ezt nyuszi modon turik.

Előzmény: HejaBajen (10881)