HejaBajen Creative Commons License 2015.10.27 0 0 10881

A kinais irasodrol a Gran Torino film jutott eszembe ;)

 

Az M1-röl gondolom tudod jol hogy a kormanyzat csatornaja, tehat azt mondjak amit a Fidesz akar. Ez szemelyenkent valtozik, de en sohasem nezek magyar csatornakat, legfeljebb ha Fradi meccs van :)

Van helyette irott/online media, es az egesz vilag elerhetö az interneten keresztül.

 

Az hogy mit okoz a mostani bevandorlasi hullam (ami Svedorszagban mar evtizedek ota tart) az majd par ev mulva fog jobban latszani.

Jelenleg is sokkal több "elszigetelt, hatranyos helyzetü környek" van mint mondjuk 10 evvel ezelött. Tehat a korabbbi evek hatasa is nyilvanvalo. Ezt persze sved viszonylatban kell erteni, ne nograd megyei ciganyputrikat kepzelj el, bar a getto-tinik neha hasonlokepp viselkednek (rablas, betöres, drogok, ködobalas, gyujtogatas).

 

A mostani bevandorlasi hullam az emberek mindennapi eletere ez nincs direkt hatassal, leszamitva azt hogy a költsegvetest at kell csoportositani, es kevesebb juthat pl. az egeszsegügyre. Lehet persze adot is emelni. Es persze a mar emlitett hatasok, hogy több lesz az olyan környek, amit a svedek nagy resze szivesebben elkerül majd. (Mert persze nem annyira befogadoak, mint amennyire az itteni baldolal szereti hangoztatni.)

Előzmény: isabellee (10880)